Hello你好啊
I was depressed 2 years ago.I think to be yourself is more important than others' talk.They said so,but has they ever went to Europe?Don't extinguish the flame of your heart,go to Europe and have a try.你好,我的名字是四福丰米,我来自广岛日本,我中文会讲一点,你的话我谢谢。
助けてくれたすべての人に感謝します。もう出てきました。今朝、北九州港のホテルの21階のスイートルームで目が覚めました。窓を開けて、北九州は雨が降ったばかりです。新鮮な空気を呼吸しました。世界はなんとそのような清新さを感じました。私はイタリアが好きです。マクドナルドが好きです。ロサンゼルスに行きたいです。スコットランドのネス湖に行きたいです。本当に男性の友達を探したいです。まだたくさん未完成のことがあります。命をここで終わらせることはできません。先ほど、アイルランドの駐日本大使館からメールをもらいました。学校のサークルの国際交流会で資格を取得しました。日本に参加できます。🇯🇵アイルランド🇮🇪学生交流活動はアイルランドから来た学生と一緒に京、奈良、東京、大阪など日本の有名な都市を見学します。日本で一日20時間勉強しますが、慣れます。
Thanks to everyone who helped me. He has already come. I woke up in the suite room on the 21st floor of the hotel in Kitakyushu port. Opening the window, Kitakyushu has just rained. I breathe fresh air. The world felt such a freshness. I like Italy. I love MacDonald. I want to go to Los Angeles. I want to go to scottod's Loch Ness. I really want to find a male friend. There are still many unfinished. I can't end my life here. I received an email from the Embassy of Japan in Ireland. I got the qualification at the International Exchange Association of the school circle. I can participate in Japan. 🇯🇵 Ireland 🇮🇪 The student exchange activities will visit a famous city in Japan, such as Kyo, Nara, Tokyo and Osaka with students from Ireland. I study for 20 hours a day in Japan, but I get used to it.
Danke all denen, die mir geholfen haben.Es ist schon raus.Ich bin heute Morgen in der Suite im Beikyushu Port Hotel aufgewacht.Es regnet nur in Kitakyushu.Atmen Sie frische Luft.Die Welt fühlt sich so frisch an.Ich mag Italien.Ich mag McDonald's.Ich will nach Los Angeles.Ich will nach Loch Ness in Schottland.Ich will wirklich männliche Freunde finden.Es gibt noch eine Menge unerledigter Dinge.Das Leben kann hier nicht enden.Ich habe gerade eine E-Mail von der irischen Botschaft in Japan erhalten.Ich habe mich beim internationalen Austauschtreffen des Schulverbandes qualifiziert.Du kannst Japan beitreten.🇯🇵Irland🇮🇪Die Studentenaustausch-Aktivität ist, berühmte japanische Städte wie Kyoto, Nara, Tokio und Osaka mit Studenten aus Irland zu besuchen.Ich studiere zwanzig Stunden a m Tag in Japan, aber ich bin daran gewöhnt.
Podziękuj tym, którzy mi pomogli.Już wyszło.Obudziłem się dziś rano w apartamencie na 21-szym piętrze w Bekyushu Port Hotel.Po prostu pada w Kitakyushu.Oddychaj świeżym powietrzem.Świat jest taki świeży.Lubię Włochy.Lubię McDonalda.Chcę jechać do Los Angeles.Chcę jechać do Loch Ness w Szkocji.Naprawdę chcę znaleźć męskich przyjaciół.Jest jeszcze wiele niedokończonych spraw. Nie.Życie nie może się tu skończyć.Właśnie otrzymałem e-mail z irlandzkiej ambasady w Japonii.Kwalifikowałem się na międzynarodowym spotkaniu giełdowym stowarzyszenia szkolnego.Możesz dołączyć do Japonii.🇯🇵Irlandia🇮🇪Celem wymiany student ów jest odwiedzenie słynnych japońskich miast, takich jak Kioto, Nara, Tokio i Osaka z uczniami z Irlandii.Studiuję dwadzieścia godzin dziennie w Japonii, ale przywykłem do tego.
Спасибо всем, кто мне помог.Выходи.сегодня утром проснулся в номере 21 - го этажа отеля в Порт - Кюсю на севере.Открой окно, в Китакюсю только что начался дождь.Дыши свежим воздухом.мир чувствовал такой свежесть.Я люблю Италию.Я люблю МакДоналдса.Я хочу поехать в Лос - Анджелес.Я хочу поехать на озеро Несс в Шотландии.Я действительно хочу найти парня.многое еще не сделано.жизнь здесь не заканчивается.только что получила письмо от посольства Ирландии в Японии.Я получил квалификацию на международном семинаре школьной ассоциации.Можно присоединиться к Японии.🇯🇵Ирландия🇮🇪студенческие обмены проводятся с учащимися из Ирландии, которые посещают известные японские города Киото, нара, Токио и Осака.в Японии учатся 20 часов в день, но привыкают.