In Arezzo (Tuscany) one tradizional recipe is: black crostini, that is, bread roasted and soaked in a broth of capers, chicken, spleen and anchovies!
In Arezzo (Tuscany) one tradizional recipe is: black crostini, that is, bread roasted and soaked in a broth of capers, chicken, spleen and anchovies!☺️😊😋
In my country one traditional recipe Is focaccia
Focaccia is very good!!Per favore parla italiano se puoi! Faccio una fatica con l' inglese 😭🤣😂
We have a bread called vetkoek, its a fried bread
and we have biltong, its a South African dried, air-cured meat that's similar to beef jerky and Italian bresaola
Its supppeerrrrr tasty
and we have braai's, which is like a BBQ but its under a flame
In Brittany, we have crêpes, but some people may already know it as it looks like a thin pancake and is eaten worldwide already.
So, else, we have buckwheat flour crêpes, it's a crêpe, but made of buckwheat flour, water, 1 egg and a pinch of salt. Generally, the garnish will be salted, like an egg + ham + some cheese.
Grazie di aver risposto condividendo queste specialità. Sono molto curiosa di cucina e mi piacerebbe imparare a fare tutte queste cose. Aggiungo che in Toscana un altro piatto tipico e molto buono (anche se di pesce) è il caciucco. Ci sono poi piatti di terra invernali come la "ribollita", il coniglio in porchetta... O piatti per ogni stagione come i maccheroni fatti in casa.
Thank you for responding by sharing these specialties. I am very curious about cooking and I would like to learn how to do all these things I would add that in Tuscany another typical and very good dish (even if it is fish) is caciucco. Then there are winter dishes such as "ribollita", rabbit in porchetta... Or dishes for every season such as macaroni (homemade).
Grazie di aver risposto condividendo queste specialità. Sono molto curiosa di cucina e mi piacerebbe imparare a fare tutte queste cose. Aggiungo che in Toscana un altro piatto tipico e molto buono (anche se di pesce) è il caciucco. Ci sono poi piatti di terra invernali come la "ribollita", il coniglio in porchetta... O piatti per ogni stagione come i maccheroni fatti in casa.Ma in Toscana c'è anche la focacciaThank you for responding by sharing these specialties. I am very curious about cooking and I would like to learn how to do all these things I would add that in Tuscany another typical and very good dish (even if it is fish) is caciucco. Then there are winter dishes such as "ribollita", rabbit in porchetta... Or dishes for every season such as macaroni (homemade).
One traditional dish of springtime Germany is white aspargus with cooked ham and potatoes. Normally white wine is served with this main dish. - Un piatto tradizionale della primavera in Germania è asparagi bianchi con prosciutto cotto dolce e patate. Normalmente si beve un bicchiere de vino bianco con questo secondo.