LotteMU

LotteMU


 • 2m
 • My proudest accomplishments

  De richting die ik volg op school, humane wetenschappen. Vaak wordt het geschetst als de richting waar de dommeriken zitten, omdat wij geen moeilijke wiskunde of talen leren. Ik denk dat het tegenovergestelde waar is, de mensen in mijn klas hebben veel inzicht in de wereld en we leren hoe die in elkaar zit, wat ik persoonlijk geweldig interessant vind.

 • Favourite books/authors/films

  Ik hou van lezen, dus kan niet echt één favoriet boek noemen. Ik vind Becky Albertalli een heel goede schrijver en een serie waar ik alle delen in mijn kast heb staan, is Team Mortis van Bjorn van den Eynde, een Belgische schrijver.

  Qua films kijk ik graag naar romcoms, omdat ze grappig zijn en eigenlijk altijd goed eindigen, maar avonturenfilms vind ik ook leuk.

 • Cities and countries I have visited

  Ik ben nog nooit voorbij de buurlanden van België geweest, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Langs de ene kant vind ik dat jammer, maar mijn talen zijn niet zo uitgebreid waardoor het moeilijk zou zijn om verder te gaan.

  Mijn favoriete plek is denk ik de Efteling in Nederland, echt een plek die lijkt op mijn dromen. Ik ben ook ooit naar Bretagne geweest met school en dat vond ik zeer mooi, zeker de zonsondergang in Saint-Malo.

 • A personal challenge

  Niet willen dat iedereen mij leuk vind. Ik heb denk ik echt een grote prestatiedrang, zowel op vlak van school en mijn punten, als op vlak van sociale contacten.

 • Personal skills

  Ik ben een zeer positief persoon, en probeer van de kleine dingen te genieten en altijd het goede te zien.

 • I'm excited about...

  Binnenkort ga ik een animatorcursus doen, zodat ik de officiële status van animator kan krijgen en volop speelpleinwerking kan doen met meer inzicht.

 • Over or underrated

  Pannenkoeken, ik denk dat pannenkoeken worden overschat. Nu vind ik zo af en toe een pannenkoek wel eens lekker, maar vroeger was ik het kind die op feestjes eens diep zuchtte in plaats van joelen toen er pannenkoeken werden geserveerd. 🙂

...

Comments