Ca.rolien58

Ca.rolien58


 • 2
 • My interests in other cultures

  Ik houd van de verschillen die mensen uniek maken en vind het dus leuk om mensen te leren kennen van andere culturen en uit andere landen. Ik ben niet geïnteresseerd in een relatie. Ik zou het ook fijn vinden om in contact te komen met christenen in andere landen. Ik accepteer geen vriendschapsverzoeken
  die niet zijn vooraf gegaan door een aantal berichtjes om elkaar te leren kennen.


  I love the differences that make people unique and I like to meet people from other countries and cultures. I'm not interested in a relationship. I would also like to be in touch with christians from other countries.
  I don't accept friendshiprequests without first sending me a couple of messages so we can get to know eachother.

  Je voudrais aussi approfondir mes connaissances de la langue Française en écrivant à quelqu'un dans cette langue, qui voudrait corriger mes erreurs. Je serais ravi d’entrer en contact avec d’autres chrétiens. Je ne cherche pas un rélation.

 • I'm an expert at...

  Ik kan goed schrijven en dingen op een rijtje zetten. Ik ben creatief en een echte sfeermaker.

 • Cities and countries I have visited

  Ik heb niet veel gereisd tot nu toe. Ik was in Oostenrijk, Portugal, Tunesië, in Duitsland en in Parijs en op La Palma. Heb nog wel een wensenlijstje. 🙂

 • A personal challenge

  Mijn persoonlijke uitdaging ligt in de kleine dingen van het leven. Ik wil graag oog hebben voor de mensen om me heen en dat mijn leven uiteindelijk een positief verschil gemaakt zal hebben. Ik wil Christus volgen en Hem het laatste woord laten hebben in mijn leven.

 • My proudest accomplishments

  Trots is niet een woord dat ik snel gebruik. Dankbaar noem ik dat. Dankbaar voor mijn kinderen en dat ze opgegroeid zijn tot stabiele volwassenen en zelf ook weer hun eigen gezin hebben.

 • Living abroad for one year

  Het is er nooit van gekomen maar het lijkt me bijzonder leerzaam.

 • Favourite books/authors/films

  Mijn absolute favoriete boek is de Bijbel. Ik ben gelovig en de Bijbel is mijn leidraad.

...

Comments